Eliasson Artists välkomnar Iréne Theorin

– Iréne Theorin är en av världens främsta dramatiska sopraner. Det är hedrande och väldigt spännande att hon valt Eliasson Artists för representation i Sverige, säger Andreas Lönnqvist. Hon sjunger på de stora scenerna runt omkring i världen men känner sig lockad av tanken att återigen framträda oftare i Norden - och Sverige i synnerhet. Publiken har verkligen något ser fram emot!

– Under mina framträdanden runt om i världen ligger ändå Sverige och Skandinavien mig allra närmast om hjärtat. Det är här jag är född och bor! Jag kommer garanterat finnas oftare på hemmaplan i framtiden, det gläder mig! Jag ser verkligen fram emot samarbetet med Eliasson Artists, säger Iréne Theorin.

Under året har hon sjungit Brünnhilde och Isolde i Stuttgart, Barcelona och Berlin. Den här månaden har hon briljerat i huvudrollen i Puccinis Turandot, en roll hon sjungit bland annat på The Metropolitan Opera i New York. I lördags framförde hon ett bejublat Wagnerprogram på Tivolis scen i Köpenhamn tillsammans med Copenhagen Phil.

Den 4 och 6 maj 2017 framträder Iréne Theorin på Konserthuset i Stockholm med ett storslaget program med musik ur Salome och Elektra av Richard Strauss tillsammans med Kungliga Filharmonikerna och dirigenten Thomas Søndergard.

Publicerad 2016.08.29

  • Om Eliasson Artists

    Om Eliasson Artists

    Eliasson Artists Stockholm AB har, sedan starten i september 2008, etablerat sig som en av Skandinaviens främsta agenturer för sångare… Läs mer ...
  • Mahler: Rückert-Lieder ∙ hr-Sinfonieorchester ∙ Anna Larsson ∙ Antonello Manacorda