Skip to main content

Our shining soprano Synne Vinje singing Marguerite in Faust at Oslo Opera Festival.

FAUST Saturday, 24 September 2022 3:00 pm 4:00 pm Gamle Raadhus Scene Christiania TorvOslo, Oslo, 0157Norway (map) I operaen FAUST med musikk av Gounod og libretto av Barbier og Carré, møter vi den aldrende Faust som selger sin sjel til den utspekulerte Mephisto (djevelen) for en gang til å få oppleve ungdom, kjærlighet og ekstase. I denne kortversjonen fokuseres historien rundt den intense kjærlighetshistorien mellom Faust og den vakre uskyldige Marguerite. Denne historien utvikler seg til et trekantdrama som også involverer Faust´s rival den unge Siebel. Operaen som tar utgangspunkt i Goethes verdensberømte teaterstykke med samme navn, hadde urpremiere i 1869 i Paris og ble snart populær over hele verden. Med sin vakre musikk og intense handling, står den f.eks. fortsatt på listen med de ti mest spilte operaverk på The Metropolitan Opera i New York.
Medvirkende

Regi – Einar Bjørge

Faust – Simen Bredesen Hørthe

Marguerite – Synne Vinje

Méphistophélès – Jørgen Magnus Haslum

Siébel/Marthe – Christina Jønsi

Klaver – Dorina Komani

Varighet ca. 1,5 timer.

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. (Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)
Det er lurt å møte opp når dørene åpner og reservere plass. Halve salen er allerede reservert til alle som har sesongkort.
Er det utsolgt, ta kontakt på sms samme dag og hør om vi klarer noen ekstra plasser. Send sms til 95 23 24 01.Source:: https://operatilfolket.no/konserter/lordagsopera-faust-utdrag/
Artist

Written By
Göran Eliasson
23 september 2022